Carta al batle de l’Ajuntament d’Alcúdia, el més perjudicat per la Llei Montoro

La campanya «Per un bon finançament» contacta el batle d’Alcúdia, el Sr. Antoni Llabrés, per a realitzar un acte contra la Llei Montoro. «Una mesura ineficient que bloqueja al municipi un romanent de tresoreria superior als 56 milions d’euros, impedint invertir el seu superàvit en millores en els serveis»

 

La campanya «Per un bon finançament» contacta el batle d’Alcúdia, el Sr. Antoni Llabrés, amb l’objectiu de realitzar un acte reivindicatiu en contra de la Llei Montoro. En una carta que la plataforma ha fet arribar al responsable de l’Ajuntament alcudienc, asseguren que el principal motiu de la mateixa és «la irracionalitat d’aquesta regla de despesa, que ha provocat el bloqueig del romanent de tresoreria en comptes sanejats» als municipis de les Illes Balears.

Fonts de la campanya expliquen la significació d’haver triat el municipi d’Alcúdia. «És el més desafavorit quantitativament per la Llei ja que són quasi 60 milions d’euros sanejats que no reverteixen en els ciutadans, un despropòsit», ha declarat Miquel Rosselló.  Tot i això, ha afegit que «Alcúdia és només la punta de llança d’una estratègia deliberada d’afeblir l’autonomia del món local».

Finalment, la plataforma i l’Ajuntament d’Alcúdia han concertat una data, dia 9 d’octubre a les 13:00 hores, per visibilitzar la voluntat política en favor d’una reforma del sistema de finançament que reconegui l’ordinalitat en el repartiment dels recursos, la derogació de la Llei Montoro i l’exigència d’aprovació d’un REB amb garanties, reivindicacions, totes elles, contingudes en el manifest fundacional de la campanya, que ha estat aprovat pel mateix Ajuntament d’Alcúdia.

Veure cartes (PDF):

Carta al Sr Antoni Llabrés
Carta Sr Antoni Llabrés (cast)

 

Comparteix!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Deja un comentario